follow Catalog firme » Metalurgie minerale » Robineti » Judetul CLUJ
  home     Robineti   Judetul CLUJ

Robineti Cluj

Obtineti cel mai bun pret pentru robineti completand o cerere de oferta rapid si simplu
click aici
     
robineti industriali, robineti sferici, robineti ventil, robineti necauciucati, robineti sertar cauciucati, robineti cu sertar (Cluj Napoca, CLUJ)
S.c. euroterm s.a. este o societate comerciala pe actiuni, fondata in 1998, certificata tuv cert iso 9001/2001 si de asemenea este autorizata sa regleze supape de siguranta. infiintata in anul 1998, euroterm s.a este situata in cluj napoca, judetul cluj. avand peste 10 angajati, firma noastra comercializeaza o gama larga de armaturi industriale. produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere..
0264 *** ***Click aici!
robineti cu bila (Cluj Napoca, CLUJ)
Compania crimel srl a fost fondata in anul 1994 avind capital integral privat. are ca domeniu de activitate productia si distributia de articole de instalatii apa, gaz si tehnico-sanitare. sediul nostru este in orasul resedinta de judet cluj-napoca in centrul transilvaniei. producator de sifoane de pardoseala. importator de racorduri flexibile pentru apa, racorduri metalice inox pentru apa, racorduri metalice inox pentru gaz, piese..
0264 *** ***Click aici!
robineti de gradina (Cluj Napoca, CLUJ)
Firma cu profil horticol avand activitate in utilizarea sistemelor de irigare complect automatizate atat pentru aplicatii rezidentiale cat si pentru aplicatii in spatii protejate sau camp. pentru detalii suplimentare in privinta preturilor practicate, sau pentru orice fel de intrebari legate de serviciile oferite de noi, nu ezitati sa ne contactati, va asteptam!..
0264 *** ***Click aici!
robineti de mare presiune (CASEIU, CLUJ)
ompania noastra este infintata in anul 2011 in comuna Caseiu judetul Cluj si a avut de la inceput scopul de a oferi intr-un timp cat mai scurt componente de inalta calitate la un pret convenabil pe tot teritoriul Romaniei, majoritatea produselor sunt MADE IN ITALIA incercand sa satisfacem toate nevoile clientilor si sa le oferim tot suportul tehnic necesar acestora. Ne-am specializat in..
0787 *** ***Click aici!
robineti trecere (Cluj Napoca, CLUJ)
Radiatoare fonta in judetul CLUJ. Compania noastra Conexinstal Srl cu sediul in Str. Tecuci, Nr. 24 are in oferta centrale termice, boilere electrice, aparate de climatizare, cazane de abur, grup de condensare si aparate aer conditionat. Asteptam sa ne contactati pentru mai multe detalii...
0264 *** ***Click aici!
robineti industriali (Cluj Napoca, CLUJ)
Societatea noastra comercializeaza o gama larga de produse precum : scule aschietoare, rulmenti, curele, scule de mana si scule electrice, furtunuri industriale, organe de asamblare, sisteme de ridicat, robineti industriali, electrice si electronice. bazandu-ne pe rapiditatea si seriozitatea cu care sunt tratati clientii nostri credem ca societatea noastra poate veni in sprijinul tuturor marilor probleme ivite in procesele de productie...
0364 *** ***Click aici!

Alte resurse Afacerist.ro din aceasta categorie